Over Autopoets Nederland

Lees over onze historie. Onze missie en ons doel. Maar ook over wat ons drijft en waarin wij ons onderscheiden.

Over Autopoets Nederland

Onze klanten waarderen vooral onze stiptheid, kwaliteit, service en ons meedenken. U straks ook?

Autopoets Nederland is ontstaan 2017. Wij merkten (als autopoetser met een vaste locatie) steeds meer de behoefte naar poetsen op locatie. Dat doen we nu al sinds 2017. Het poetsen op locatie brengt echter wel wat uitdagingen met zich mee. Zo is het in veel gemeenten niet toegestaan om veel water te gebruiken, of om poetsmiddelen te gebruiken die niet ecologisch afbreekbaar zijn.

Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor: poetsen middels stoom. En wij gebruiken alleen milieuvriendelijke poetsmiddelen wanneer deze op de grond komen. Daardoor maken we de aarde weer nét een klein beetje schoner. Iets waar wij graag een bijlage aan willen leveren.

Met inmiddels 5 poetsers die een groot deel van Nederland kunnen bereiken, poetsen wij dagelijks tussen de 15 en 30 auto’s. Voor particulieren en voor bedrijven.

Unieke werkwijze

Om altijd en overal een goede prijs/kwaliteitsverhouding te kunnen garanderen, hebben wij een unieke werkwijze ontwikkeld. Deze werkwijze wordt door al onze poetsers strikt gehanteerd. Het zorgt er voor dat u als klant altijd precies hetzelfde mag verwachten. Welke poetser nu ook bij u komt poetsen.

Missie en doel

De auto laten poetsen voor iedereen, milieubewust en voor heel Nederland. Dat is onze missie. Daar geloven we in en daar gaan we voor. Ons doel is het om elk jaar een nog betere kwaliteit en service te geven. Daardoor is dit al de 3e versie van onze website. Omdat deze website u nog meer informatie vooraf biedt.

Gemakkelijk boeken

Daarnaast doen wij ons best om voor onze klanten een gemakkelijk en een zo volledig mogelijk boekings-systeem te realiseren. Mocht u daar toch vragen over hebben. Stel ze ons gerust. Eventuele verbeteringen nemen wij graag mee.

Bereken uw prijs

Bepaal zelf uw prijs via ons formulier. Geen verrassingen achteraf. Wel zo eerlijk.

Betaal altijd achteraf

U betaalt pas als u helemaal tevreden bent. Achteraf. Per pin, zakelijk via factuur.

Poetsen voor uw deur

Wij poetsen uw auto voor uw deur. Of dat nu bij uw woning of op uw werk is.

Ecologisch auto poetsen

Per poetsbeurt verbruiken wij maximaal 3 liter water. Erg ecologisch poetsen dus.